TECHNOLOGIE

Odoo + afbeelding en tekst

Luchtzuivering

AddCat ontwikkelt producten om lucht te zuiveren gebaseerd op de combinatie van de technologie van 3D printen van metaal en katalytische oxidatie. De eerste module is in staat om meer dan 95% van de geurcomponenten uit vervuilde lucht te verwijderen. AddCat doet dit op een efficiënte en effectieve manier, waardoor het product breed toepasbaar is in verscheidene industrieën en geschikt is voor de behandeling van grote volumes vervuilde lucht. Door het gebruik van een katalysator worden de stankcomponenten op een relatief lage temperatuur omgezet in onschadelijke en geurloze componenten.

Voordelen 3DP

Door de 3D printtechniek van metaal worden reactorstructuren met een hoge thermische geleiding gerealiseerd. Door het terugwinnen van de energie die vrijkomt uit de reactor verloopt het katalyse proces energie efficiënt. De innovatieve reactorstructuur met groot oppervlak en lage drukval zorgt verder voor een zeer efficiënte omzetting in een klein reactor volume. 

Door het gebruik van 3D-printing worden de toepassingsgebieden van de katalysator veel breder. Het stelt AddCat in staat om een luchtzuiveringstechniek te ontwikkelen met kostentechnische en procesmatige voordelen t.o.v. beschikbare katalytische oxidatie technieken.

Odoo • Tekst en afbeelding